Bli kjent med menneskene i Knif Jobb: Tonje Lavik Hansen

Rådgiverne er vår viktigste ressurs i Team Knif Jobb. Bli bedre kjent med rådgiver - research & analyse Tonje Lavik Hansen.

Tonje startet i Knif Jobb og HAMNØY i juli 2023 og har siden hjulpet flere kunder med å dra ansettelser trygt i hamn. Tonje arbeider med rekrutteringsprosesser fra A-til-Å. Hun har særlig fokus på informasjonsinnhenting, analyse og kartlegging av aktuelle bransjer, segmenter og markeder, og arbeider dedikert med søk og kontakt med kandidater. 

Tonje er født og oppvokst i Bergen. Hun tok sin bachelorgrad og arbeidet noen år her, før hun dro til Oslo hvor hun nå jobber og tar sin mastergrad. Hun jobber fra vår base i Oslo, men vi er heldige for at Tonje ofte tar turen over til oss i Haugesund. 10. juni er en dag for feiring hvor vi synger hipp-hurra for Tonje. Tonje har en bachelorgrad i sosialt arbeid fra HVL. I tillegg tar hun en mastergrad i organisasjon og ledelse fra HVL. Tonje har tidligere jobbet som prosjektkoordinator og saksbehandler i Bergen kommune. I tillegg har Tonje erfaring og kompetanse innen organisasjonsutvikling fra å ha vært Lean-koordinator i Bergen kommune. Kompetansen og erfaringen til Tonje gir henne en god forståelse for viktigheten med en god rekrutteringsprosess. Med en positiv innstilling og en «problemer et til for å løses»-tankegang er Tonje klar for å ta fatt på alle typer rekrutteringsprosesser. 

Hva gjør deg glad?

Som den vaskekte bergenseren jeg er svarer jeg: SOL!

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er glad i å være aktiv, høre på podcaster, strikke og lese bøker. I tillegg elsker jeg å tilbringe tid med familie og venner og gå tur med hunden min, Jeppe.

Hva ville du bli da du var liten?

Prinsesse ;-)

Hvorfor rekrutteringsbransjen?

Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker, og i rekrutteringsbransjen får jeg bli kjent med mange forskjellige folk med ulike bakgrunner og historier.

Hva er det beste med å være rådgiver/rekrutterer?

Det er interessant å bli kjent med ulike mennesker og bransjer, og jeg lærer hele tiden noe nytt. Det er også spennende å være med på å forme fremtiden til virksomheter ved å finne de beste talentene. Det er også en ganske takknemlig jobb i og med at de fleste vi møter gjerne gjør sitt beste for å imponere oss ;-)

Hva er din favoritt del i rekrutteringsprosessen?

Jeg storkoser meg i samtaler med kandidater og kunder! Min favoritt del i rekrutteringsprosessen er å bli kjent med ulike virksomheter i oppstartsmøter og lære mer om kandidatene gjennom deres historier og ambisjoner.

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut?

Min arbeidshverdag er veldig variert, og det er noe av det jeg liker best med jobben. En typisk dag kan inneholde alt fra samtaler med kandidater og kunder til å skrive stillingsannonser og screene CV-er. Jeg jobber også mye med å holde meg oppdatert på det som er nytt innen rekrutteringsbransjen og nye teknologier.

Åpen for nye muligheter? Ta gjerne kontakt med Tonje på telefon 902 46 867 eller mail tlh@knifjobb.no dersom du har spørsmål om en stilling eller ønsker en generell samtale.