Webinar: Slik kan du få flere til å ville jobbe for deg

Å rekruttere koster både tid og penger, men det handler mest av alt om mennesker. Behovet for bistand til rekruttering øker blant frivillige og ideelle organisasjoner. Nå etablerer HAMNØY AS og Knif AS jobbportalen og rekrutterings- og rådgivningsfirmaet Knif Jobb sammen. 

Knif Jobb er etablert og sammen med Knif Kompetanse har vi nå gleden av å invitere til et gratis webinar om rekruttering. I webinaret vil du få inspirasjon, faglig påfyll og praktiske råd som vil hjelpe deg i rekrutteringsarbeidet.  

 

Tid: Onsdag 7. juni, kl. 09:00-11:00   |   Pris: Gratis   |   Sted: Digitalt

Meny: 

  • Derfor etablerer vi Knif Jobb. Daglig leder i Knif Jobb og HAMNØY, Jan Tore Hamnøy, vil fortelle om etableringen av Knif Jobb og tjenestene vi vil tilby det ideelle og frivillige Norge. 
  • Krasjkurs i klarspråk for rekrutterere. Gjest:  Michelle Uller, språkkonsulent og kursholder i NTB Arkitekst. 
  • Stillingsannonser som treffer målgruppen. Knif Jobb og HAMNØY har god kompetanse og erfaring med stillingsannonsering og employer branding. Hva er viktig å tenke på? Hvordan treffer du målgruppen effektivt? 
  • Kan vi stole på tester? Gjest: Fra vår testleverandør Assessio får vi besøk av Head of Customer Success Sondre Lien Julsrud.

 

Foredragsholdere:

 

Jan Tore Hamnøy er daglig leder og rådgiver i Knif Jobb og HAMNØY AS. Han er en erfaren leder med stort nettverk, god oversikt og mer enn 23 års erfaring fra privat næringsliv og utvelgelse av ledere og fagspesialister. Han har åtte års erfaring som konsulent.

Michelle Uller, språkkonsulent og kursholder i NTB Arkitekst. Michelle hjelper virksomheter med klar og troverdig kommunikasjon. Hun har en mastergrad i retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Michelle har skrevet masteroppgave om hvordan ulike lesere oppfatter språket i stillingsannonser.

Sondre Lien Julsrud, Head of Customer Success i Assessio. Sondre er en faglig spesialist innen arbeidspsykologiske tester og har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo. 

 

Vi håper at du har anledning til å delta på webinaret sammen med oss. Vi kan love god stemning og et godt og inspirerende faglig innhold!

Vi ses!