Velkommen til Knif-dagen 2024

Knif-dagen 26. november er for deg som er ansatt, frivillig eller styremedlem i frivillige og ideelle organisasjoner. Få en spennende dag fylt med inspirasjon, nettverksbygging og kompetanse.

Bli inspirert, knytt kontakter og få kompetanse

Knif-dagen er en spennende dag for deg som jobber et sted som betyr noe for andre. Bli med på en dag spesielt tilrettelagt for dere i frivillige og ideelle organisasjoner.

Knif-dagen starter med felles inspirasjon for alle deltagere. Elisabeth Austad Asser gir deg innblikk i kunstig intelligens og hvorfor den er så mektig. John Hammersmark vil dele hva Kompani Lauritzen gjør for å motivere deltagere til å bryte barrierer og få mestringsfølelse. Vi skal også dele ut Sareptaprisen sammen med Sparebanken Sør, til en frivillig eller ideell organisasjon som i sitt verdiskapingsarbeid har fått «mye ut av lite».

Etter fellessamlingen kan du velge mellom seks ulike forum som har fokus på spennende tema som er høyaktuelle for ditt arbeids- og ansvarsområde. I tillegg er årets gjennomgående tema for alle forum; utfordringene og mulighetene rundt kunstig intelligens. Velg mellom forum innenfor Eiendom, Fundraising, HR & Personal, IT & Teknologi, Ledelse og Økonomi & Regnskap.

Det blir også god anledning til å møte våre samarbeidspartnere på stand, som vil presentere sine produkter og nyheter til deg.

 

Hvorfor arrangerer vi Knif-dagen?

Vi ønsker å gi deg som er ansatt, frivillig eller styremedlem i frivillige og ideelle organisasjoner en dag som gir deg ny inspirasjon inn i ditt viktige arbeid.

Vi ønsker å legge til rette for et felleskap som gir deg muligheten til å knytte kontakter og dele erfaringer med andre som jobber med det samme som deg og som deler mange av de samme utfordringene i arbeidshverdagen.

Vi ønsker å gi deg kompetanse til å kunne bli bedre rustet til å møte både dagens og fremtidens arbeidsutfordringer. Håper vi ser deg!

Les mer her.