HAMNØY styrker tilstedeværelsen i Oslo

HAMNØY har siden starten for åtte år siden hatt hele Norge som arbeidsplass. Med utgangspunkt i Haugesundregionen har vi vokst til å bli et av Vestlandets ledende rekrutteringsselskaper. Vi har i dag åtte rådgivere i Rogaland og to i Oslo. Sammen er vi dedikert til å finne fagspesialister og ledere til våre kunder over hele Norge.

45 prosent av våre oppdrag er i dag utenfor Sørvestlandet. Vi tar nå spranget med å styrke vår tilstedeværelse i Oslo og etablerer derfor en Oslo-avdeling med to rådgivere fra januar. Vi har leid kontorer og møterom sentralt i Oslo sentrum.  

HAMNØY er et lag som jobber for våre kunder på tvers av geografi på samme måte som før. Gjennom økt fysisk tilstedeværelse i Oslo vil vi samtidig komme tettere på kunder og kandidater i et viktig marked for oss. 

I 2022 har vi ønsket velkommen 40 nye kunder og vi har jobbet sammen med 200 kunder i 900 ansettelsesprosesser siden starten for åtte år siden. 

Vi er takknemlige for all tilliten vi får fra kunder og kandidater og mulighetene det gir oss, og ser frem til å jobbe sammen i 2023.  

Ønsker du kontakt med HAMNØY om rekrutteringsbehov eller er du på jakt etter en ny jobb? Ta kontakt med våre rådgivere i Oslo, Cathrine Vikse Johnsen eller Fredrik Deilkås. Du kan også legge igjen en melding i chatten nede til høyre på skjermen, også vil vi komme tilbake til deg.