Kirkens Bymisjon søker regnskapscontroller

Regnskapscontroller Kirkens Bymisjon

Som regnskapscontroller i Kirkens Bymisjon vil du ha en spennende og sentral rolle i vår økonomiavdeling. Hos oss vil du jobbe tett sammen med dyktige og kompetente kollegaer og inngå i et sterkt fagmiljø. Du vil spille en viktig rolle i økonomiavdelingen, og bidra til å sikre en effektiv og pålitelig regnskapsfunksjon. 

Avdelingen fokuserer på kvalitet, effektivitet, utvikling og digitalisering. Dette stiller krav til engasjement, nysgjerrighet og god systemkompetanse.

Økonomiavdelingen vår jobber funksjonsbasert, og vi har delt inn regnskapsfunksjonene i tre team, henholdsvis Regnskap-Leverandør, Regnskap-Kunde og Regnskap-Hovedbok. Denne stillingen rapporterer til teamleder for Regnskap- Hovedbok.

Vi søker deg som ønsker å bygge videre på din karriere innenfor økonomi i et inspirerende og kunnskapsrikt arbeidsmiljø. Du trives med en dynamisk arbeidshverdag i et miljø hvor man spiller hverandre gode. Hos oss vil du få selvstendige ansvarsområder med gode muligheter for kompetanseheving og karriereutvikling. 

Ansvar og arbeidsoppgaver 

En sentral oppgave vil være å føre regnskap for Kirkens Bymisjon sine virksomheter og selskaper. Vi ønsker deg med god regnskapsfaglig bakgrunn og med evne til å samarbeide godt med andre, samt dele kunnskap, erfaringer og informasjon. Du trigges av å levere høy kvalitet innen gitte frister.  

Andre sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil innebære

 • føre regnskap a-å for flere forskjellige virksomheter 
 • rådgiver og sparringspartner for virksomheter  
 • gjøre månedsavslutning, avstemming av resultat- og balanse, periodiseringer og avsetninger 
 • behandling av merverdiavgift 
 • deltakelse årsoppgjør 
 • bidra med utvikling og digitalisering 
 • deltakelse i prosjektarbeid

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper 

Vi søker deg som har god regnskapsforståelse og flere års relevant erfaring, gjerne fra tilsvarende rolle. Du ønsker å utvikle deg videre innen fagfeltet, er nysgjerrig og motiveres av innovasjon og nytenking. Vi ser for oss at du trives med å være en faglig rådgiver i økonomiske spørsmål, og er opptatt av gode systemer og kvalitet. Videre har du gode analytiske ferdigheter, evner å prioritere og er opptatt av kontinuerlig forbedring.

For å trives i jobben som regnskapscontroller ser vi for oss at du er trygg på din egen kompetanse og deler din kunnskap med kolleger og samarbeidspartnere. Som kollega er du løsningsorientert og kvalitetsbevisst, og trives med å oppnå resultater i tett samarbeid med andre. Det er en fordel om du har erfaring fra komplekse organisasjoner og/eller konsern.

Videre er det ønskelig at du har

 • høyere økonomisk utdannelse (minimum Bachelor-nivå), lengre erfaring fra tilsvarende stilling kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • minimum 3 – 4 års erfaring fra tilsvarende stilling 
 • evne og lyst til å bidra aktivt inn i arbeids- og utviklingsprosesser 
 • erfaring med å utarbeide rutiner og følge opp disse 
 • god systemkompetanse, gjerne fra Visma Business/Business NXT, Compello, Office 365, Adra Suite og Power BI

Som regnskapscontroller har du en bred kontaktflate og samarbeider tett med kollegaer og samarbeidspartnere. Det er derfor viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter og evner å samarbeide godt på tvers av fagområder og kulturer. 

Hvorfor Kirkens Bymisjon?

 • Vi kan tilby en meningsfull jobb med stor mulighet for påvirkning.
 • Du vil bli del av et godt arbeidsmiljø med engasjerte og kompetente kolleger.
 • Du vil få en selvstendig og fleksibel arbeidshverdag.
 • Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kirkens Bymisjon er en livssynsåpen organisasjon. Vi ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, og være en organisasjon med like muligheter for mennesker, uavhengig av kjønn, etnisitet, hudfarge, språk, religion/livssyn, funksjonsnedsettelse, alder eller seksuell orientering.

Den som ansettes må kunne arbeide i overensstemmelse med Kirkens Bymisjons målsetninger og verdier.

Ønsker du mer informasjon om stillingen?

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Knif Jobb  AS ved rådgiverne 

 • Fredrik A. Deilkås, tlf. 984 72 541
 • Tonje Lavik Hansen tlf. 902 46 867

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i Kirkens Bymisjon i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: Snarest – Søknader vurderes fortløpende.