Drømmer du om å bygge en karriere innen økonomi samtidig som du utgjør en forskjell?

Regnskapsleder KFUK-KFUM

KFUK-KFUM Norge jobber for å skape åpne, trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker. Hos oss får du en viktig og spennende jobb der du bidrar til dette gjennom å øke vår kompetanse og videreutvikle vår økonomifunksjon. 

Vår nye regnskapsleder trigges av å være med å videreutvikle organisasjonen og ønsker å være en viktig bidragsyter til kompetanseheving og gode systemer og rutiner innenfor regnskap. Vi tror at du motiveres av en variert og dynamisk arbeidsdag hvor du får være med å påvirke og bidrar til å finne gode løsninger i tett samarbeid med andre. 

Hos oss vil du jobbe i et inspirerende og kunnskapsrikt arbeidsmiljø med gode muligheter for kompetanseheving og karriereutvikling. 

Ansvar og arbeidsoppgaver

Du blir en del av økonomiavdelingen vår, og jobber tett sammen med økonomisjef, lønnskonsulent, controller og to regnskapsmedarbeidere. Du vil ha fagansvar for regnskap og bistå både hovedkontoret og underenheter med små og store problemstillinger knyttet til regnskap og økonomi. Din viktigste oppgave blir å bidra til at vi har gode systemer og strukturer som gir oss mulighet for å hjelpe enda flere barn og unge. 

Du vil også 

 • bistå økonomisjef i økonomirapportering
 • lede årsavslutningen og sette opp aktivitetsregnskap
 • føre regnskap for enkelte av våre klienter (kretser og andre enheter)
 • gjennomføre opplæring og kompetanseheving inn mot resten av organisasjonen
 • ha back-up og controlloppgaver mot lønn
 • bistå med oppgaver knyttet til forvaltning av eiendom

Vi har en stor bredde i aktivitetene for barn og unge, og du vil derfor få mulighet til å jobbe med ulike prosjekter for å både opprettholde og videreutvikle aktivitetene. Du får gode muligheter til å utvikle deg og jobbe med det du interesserer deg for. Er du interessert i investering og eiendom? Eller kanskje du vil teste ut gründeren i deg og bistå med å opprette en ny kafé? Vi ønsker å gi deg muligheten til å være med på det du synes er gøy.

Din profil

Vi søker deg som ønsker å bygge videre på din karriere innenfor økonomi, og som ønsker en karriere innenfor frivillig sektor. Vi søker deg som ønsker å skape åpne og trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker. 

Du har gjerne en høyere utdanning innen for eksempel økonomi eller regnskap, og du har jobbet med fagfeltet i noen år. Du arbeider strukturert, er opptatt av kvalitet og går positivt inn i problemstillinger. Du kjenner til systemer som Poweroffice, Visma Net Payroll eller Onestop Reporting, og du har kanskje også jobbet med noen av disse systemene tidligere. 

Videre ser vi for oss at du

 • har kjennskap til lov- og regelverk
 • har god erfaring med Excel
 • kommuniserer klart og godt, trives med å samarbeide med andre og lærer av erfaringer og tilbakemeldinger
 • er trygg på din egen kompetanse, deler din kunnskap med kolleger og liker å spille andre gode
 • har gode analytiske ferdigheter og evner å se helheten
 • har god formuleringsevne på norsk, både muntlig og skriftlig

Du gjenkjenner deg også i verdier som åpen, modig, utviklende, rettferdig og trygg.

Hvorfor KFUK-KFUM?

 • Utfordrende, varierte og meningsfulle arbeidsoppgaver 
 • Et spennende arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte og frivillige 
 • Fleksibel arbeidstid 
 • Lønn i henhold til KFUK-KFUM sitt regulativ og gode forsikrings- og pensjonsordninger 

Arbeidssted er med utgangspunkt i vårt kontor i Oslo sentrum. For den riktige kandidaten kan vi også vurdere andre lokasjoner. 

Søkere må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM sin visjon, ideologi og verdier. Politiattest vil bli etterspurt. Personlig egnethet vil bli tillagt vekt. 

KFUK-KFUM ønsker å gjenspeile mangfoldet av barn og unge som vi jobber med og for. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Mangfold er en ressurs vi vil bruke i alle ledd i vår organisasjon. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av funksjonsevne, alder, kjønn, religion, etnisitet og seksuell orientering. Vi er alle en del av mangfoldet.

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiverne

 • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
 • Ida Eide, tlf. 993 68 003

Registrer og send inn CV og søknad snarest, og husk å legge ved alle relevante attester og vitnemål. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i KFUK-KFUM i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 23. oktober 2023 – søknader vurderes fortløpende.