Har du erfaring fra regnskap og ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge?

Regnskapskonsulent KFUK-KFUM

Som regnskapskonsulent vil du jobbe sammen med engasjerte kolleger som verdsetter både faglige diskusjoner og vaffel-onsdag. Hverdagen din blir variert og du får være med på å påvirke og finne gode løsninger i tett samarbeid med andre. 

Hør generalsekretær og økonomisjef fortelle mer om stillingen, organisasjonen og kulturen her:

Ansvar og arbeidsoppgaver

Du blir en del av økonomiavdelingen vår, og kommer til å jobbe tett med fem dyktige kolleger. Du vil bistå både hovedkontoret og “underenheter” med små og store problemstillinger knyttet til regnskap og økonomi.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være å

 • føre regnskap for enkelte av våre klienter (kretser og andre enheter)
 • ha back-up og kontrolloppgaver mot lønn
 • bidra i årsavslutningen og sette opp aktivitetsregnskap
 • utføre øvrige regnskapsoppgaver

I tillegg vil du være en bidragsyter til kompetanseheving, samt utvikling av gode systemer og rutiner innenfor regnskap.

Din profil

Vi søker deg som ønsker å bygge videre på din karriere innenfor økonomi, og som vil bidra i vårt arbeid for at barn og unge skal oppleve tilhørighet og mestring i åpne og trygge fellesskap.

Du har gjerne en høyere utdanning innen for eksempel økonomi eller regnskap, og du har jobbet med regnskap og lønn i noen år. Du har kjennskap til lov- og regelverk og har god digital kompetanse. 

For å trives i rollen, tror vi at du har gode analytiske ferdigheter, arbeider strukturert og er opptatt av kvalitet. Du har gode kommunikasjonsevner, trives med å samarbeide med andre, og du lærer av erfaringer og tilbakemeldinger. Vi er opptatt av faglig utvikling, og dersom du er en lederspire kan det være aktuelt å utvikle seg til regnskapsleder. 

Hvorfor KFUK-KFUM?

 • Hos oss får du varierte og meningsfulle arbeidsoppgaver i en organisasjon som satser på de ansatte og deres kompetanse
 • Du blir en del av et spennende arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte og frivillige
 • Hos oss verdsetter vi balanse mellom jobb og fritid – du vil ha en fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontor og en forutsigbarhet i forhold til arbeidsmengde
 • Lønn i henhold til KFUK-KFUM sitt regulativ, og gode forsikrings- og pensjonsordninger 

Arbeidssted er med utgangspunkt i vårt kontor i Oslo, Bergen eller Stavanger. For den rette kandidaten er vi åpne for å vurdere andre lokasjoner. 

KFUK-KFUM ønsker å gjenspeile mangfoldet av barn og unge som vi jobber med og for. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av funksjonsevne, alder, kjønn, religion, etnisitet og seksuell orientering.

Søkere må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM sin visjon, ideologi og verdier. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Politiattest vil bli etterspurt. 

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Knif Jobb ved rådgiverne

 • Cathrine Vikse Johnsen, tlf. 976 09 098
 • Johanna Grindhaug, tlf. 959 33 056
 • Ida Eide, tlf. 993 68 003

Registrer og send inn CV og søknad snarest. Rekrutteringspartneren vår behandler alle henvendelser konfidensielt – også overfor oss i KFUK-KFUM i den innledende fasen dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 13. mars 2024 – vi gjør fortløpende vurderinger av søknadene og oppmuntrer derfor interesserte kandidater til å søke så snart som mulig.