Knif Jobb lanserer ny rekrutteringstjeneste

Knif Jobb vil hjelpe sine kunder med rekruttering selv om budsjettet er trangt. Derfor lanserer vi nå rekrutteringshjelp som raskt gir deg merverdi uten at det koster mer enn de fleste allerede bruker på å lyse ut en stilling.

Knif Jobb er både en jobbportal og et rekruttering- og rådgivningsfirma. Vi lanserer nå tjenesten digital stillingsannonsering for kunder i det frivillige og ideelle Norge.

Vår målsetning er å bidra til å hjelpe den store bredden i det frivillige og ideelle Norge med å profesjonalisere rekrutteringsarbeidet ved hjelp av vår spisskompetanse og enkle forbedringsforslag. Knif Jobb ønsker å være din digitale hjelper og kontaktpunkt når du trenger å ansette en ny medarbeider.

Våre digitale markedsføringseksperter hjelper deg med å nå ut med stillingen til riktig målgruppe på en kostnadseffektiv måte. Ved å ta i mot og håndtere søkerne på en profesjonell måte direkte i et digitalt søknadssystem sikrer du at din ansettelse blir håndtert i henhold til GDPR.

Vi hjelper deg med ulike former for kvalitetssikring i rekrutteringen – både i forkant, underveis og i sluttfasen av ansettelsen.

Vi har utformet en standardpakke som vil gi deg støtte med utlysningsteksten/stillingsprofilen, god digital synlighet rettet mot målgruppen og trygg håndtering av søkerne.

Vår ambisjon er at mennesker som er interessert i en jobb i det frivillige og ideelle Norge skal følge med på knifjobb.no. Ved å samarbeide med rådgiverne i Knif Jobb, helt eller delvis avhengig av ditt behov, vil din stilling alltid bli gjort tilgjengelig på jobbportalen knifjobb.no.

Vi har utviklet en standardpakke for digital stillingsannonsering og rekrutteringsstøtte, og tilpasser innhold og gjennomføring etter ditt behov.

Standardpakken vi har utviklet inkluderer det du trenger av tjenester og markedsføring for å komme trygt i gang med å rekruttere din nye medarbeider.

KNIF JOBB STANDARDPAKKEN – DIGITAL STILLINGSANNONSERING

 • Administrasjon og system
  • Oppstartsmøte med informasjonsdeling og planlegging (inntil 30 min)
  • Søknadssystem (WebCruiter)
  • Stillingsannonse på jobbportalen knifjobb.no
  • Live-chat knyttet til stillingsannonsen på knifjobb.no
  • Stillingsannonse på nav.no
  • Kvalitetssikring av utlysningstekst (inntil 30 min)
  • Sosiale medier – deling i Knif Jobb-sine kanaler i sosiale medier
  • Annonseoppsett og logo- og bildebehandling
 • Stillingsannonse på Finn.no (en jobbadresse i inntil 42 dager)
 • Stillingsannonse på Linkedin jobbportal (en jobbadresse i inntil 30 dager)
 • Målrettet stillingsannonsering – Facebook, Google og Linkedin (inkl. administrering, annonseoppsett og grafisk arbeid)

I lanseringsperioden ut 2023 tilbyr vi deg standardpakken til kr 29.995 + 25 % mva, noe som gir deg som kunde en rabatt på 20 %.

Vi er klar for å hjelpe deg raskt i gang med ansettelsen

Ta kontakt med våre digitale markedsføringseksperter Ida eller Anna i Knif Jobb og HAMNØY på e-post annonsering@knifjobb.no eller ta kontakt via vår live-chat for å bestille system og digital stillingsannonsering.