HAMNØY tilbyr nå Teamutvikling!

I HAMNØY har vi fokus på å kontinuerlig utvikle vår kompetanse og tilbud av tjenester. Vi er derfor glade for å kunne tilby Teamutvikling til våre kunder.

I HAMNØY har vi fokus på å kontinuerlig utvikle vår kompetanse og vi er glade for å få faglig påfyll fra dyktige leverandører og samarbeidspartnere.

Rådgiver Lisa Røgelstad har deltatt på kurset «Teamutvikling ved bruk av MAP» hos vår testleverandør Assessio. 

HVA ER MAP?

MAP er en personlighetstest som kartlegger kritisk atferd i arbeidslivet og som kan benyttes i utvelgelse og utvikling av ansatte. Testen baseres på femfaktormodellen, den mest empirisk støttede modellen for å beskrive personlighet. MAP predikerer arbeidsrelatert adferd og utfall som for eksempel trivsel, egnethet for spesifikke arbeidsoppgaver, lederpotensial og salgsprestasjon. Bruken av MAP bidrar til å gi oss et objektivt og standardisert beslutningsgrunnlag i seleksjonsprosessen.

MAP baseres på femfaktormodellen som inkluderer dimensjonene:

  • Målbevissthet
  • Emosjonell balanse
  • Åpenhet
  • Ekstroversjon
  • Sosial stil

Vi benytter personlighetstesten MAP levert av Assessio og bruker resultatene til å identifisere styrker og utviklingspotensial i teamet eller ledergruppen. På denne måten vil den enkelte få økt innsikt i hvordan deres atferd påvirker andre (både positivt og negativt), og teamet vil kunne videreutvikle både samarbeid og arbeidsmetoder.

TEAMUTVIKLING

Vårt program og innhold skreddersys for å passe teamets behov og målsetninger. Vi bistår med å legge utviklingsplaner for teamet ved hjelp av innsiktene som en har tilegnet seg gjennom programmet. 

Målet er at deltakerne skal kunne ta med seg kunnskapen tilbake til organisasjonen, og få kompetansen til å jobbe effektivt med utvikling.

Vil du høre mer om teamutvikling? Ta kontakt med rådgiver Lisa Røgelstad på telefon 466 51 199.