HAMNØY styrker tilstedeværelsen på Nordvestlandet

Rekruttering- og rådgivningsfirmaet HAMNØY utvider og styrker nå sin tilstedeværelse på Nordvestlandet.

HAMNØY opplever økt etterspørsel etter sine tjenester. Nå ønsker HAMNØY å satse videre og søker derfor etter en rådgiver med base på Nordvestlandet som vil ta en sentral rolle i videreutviklingen av HAMNØY.

– Vi jobber med mange spennende kunder i området, og har som ambisjon å bli enda bedre til å hjelpe enda flere med god rekruttering. Vi er et rekrutteringsfirma som hjelper med å rekruttere både fagspesialister og ledere, og arbeider både med privat næringsliv, offentlig sektor og ideell sektor, sier daglig leder Jan Tore Hamnøy.

– Vi er spesialister på god og trygg rekruttering fra start til slutt. Vi bistår våre kunder fra jobbanalyse og frem til ansettelse. Vi har spisskompetanse på digital stillingsannonsering, og lager blant annet skreddersydde stillingspodkaster for å bidra til økt engasjement om kundene og stillingene vi rekrutterer til. Vi arbeider systematisk og aktivt med hodejakt og gjennomfører grundige utvelgelsesprosesser. Alt handler om å komme frem til en best mulig ansettelse og lede rekrutteringen trygt i hamn, fortsetter Hamnøy.

– HAMNØY opplever at stadig flere ønsker å ta i bruk profesjonell bistand i rekrutteringen av fagspesialister og ledere. Folkene er den viktigste ressursen i alle virksomheter, og det er avgjørende å få tak i de dyktigste, og desto kostbart å velge feil. Vi i HAMNØY har en metodikk som vi opplever at våre kunder setter stor pris på. Vi er takknemlige for all tilliten vi får fra kunder og kandidater og mulighetene det gir oss, og ser frem til mange nye menneskemøter på Nordvestlandet de neste årene, sier daglig leder Jan Tore Hamnøy.

Det voksende rekrutteringsselskapet har siden starten for ni år siden hatt hele Norge som arbeidsplass. Med utgangspunkt i haugesundregionen har selskapet vokst til å bli et rekrutterings- og rådgivningsfirma for kunder over hele Norge. I fjor på denne tiden gikk HAMNØY fra én til to ansatte i Oslo og etablerte seg med kontor sentralt i Oslo sentrum.

– Nå ett år senere har vi vokst til fem ansatte i Oslo og åtte ansatte i haugesundregionen. Vi har også økt satsingen på god rekruttering til det frivillige og ideelle Norge gjennom etableringen av Knif Jobb AS. Denne satsingen eier vi sammen med Knif AS. Nå søker vi altså en rådgiver som skal jobbe med Nordvestlandet som utgangspunkt, og ser etter en rådgiver som ønsker å sette spor etter seg, sier Hamnøy.

Team HAMNØY er et lag som jobber for våre kunder på tvers av geografi på samme måte som før. Gjennom økt fysisk tilstedeværelse i Ålesundregionen og på Nordvestlandet vil vi samtidig komme tettere på kunder og kandidater i et viktig marked for oss.

Hittil i 2023 har vi ønsket velkommen 37 nye kunder og vi har jobbet sammen med 237 kunder i nærmere 1.100 ansettelsesprosesser siden starten for ni år siden.

Ønsker du kontakt med HAMNØY og Knif Jobb om rekrutteringsbehov eller er du på jakt etter en ny jobb? Ta gjerne kontakt med daglig leder i HAMNØY og Knif Jobb, Jan Tore Hamnøy (41 10 22 00). Du kan også legge igjen en melding i chatten nede til høyre på skjermen, også vil vi komme raskt tilbake til deg.

Ønsker du å bli en del av et faglig sterkt og målbevisst rekrutteringslag bestående av trivelige og engasjerte kollegaer? Da håper vi å høre fra deg!

HAMNØY søker etter rådgiver på Nordvestlandet

Bli bedre kjent med oss og satsingen på Nordvestlandet i Stillingspodden vår her: