HAMNØY lanserer Stillingspodden

Vi lanserer Stillingspodden – podkasten som lar kandidater bli bedre kjent med stillinger og virksomheter!

I Stillingspodden får vi besøk av ulike gjester som sammen med rådgiver fra Hamnøy går i dybden på aktuelle stillinger, dens kvalifikasjoner og hva rekrutterende leder er på jakt etter i en ny kollega. Vi tar også for oss organisasjonen, hvem dere er og hvordan det er å jobbe hos dere. 

I dag er podkast et populært og kjent begrep. Konseptet ble utviklet allerede tidlig 2000-tallet og interessen har økt kraftig de siste årene. I dag finner du et stort hav av ulike podkaster. Du som lytter har mye å velge mellom, enten om du ønsker underholdning, nyheter eller ny kunnskap i øreproppene dine. Ordet podkast betyr bærbar kringkasting på etterspørsel, kort fortalt – du kan lytte inn når og hvor du vil. 

Hvorfor bruker vi podcast som et verktøy i rekruttering?

Stillingspodden er et verktøy vi ønsker å bruke for å gi interesserte kandidater mer informasjon om stillingen og virksomheten. Dette er informasjon som kommer i tillegg til stillingsannonsen, og gir mer innsikt i temaer som arbeidsmiljø, organisering i virksomheten og hva som er viktigst for rekrutterende leder i jakten etter en ny kollega. Noen ganger kan det være mest hensiktsmessig med en podkast om virksomheten generelt. På den måten kan podkasten også brukes ved flere aktuelle stillinger. 

Lytt til Stillingspodden her.

At potensielle kandidater får god og tilgjengelig informasjon i rekrutteringsprosesser er svært viktig for en god kandidatopplevelse. Podkast er effektivt og fleksibelt i form av at informasjonen er tilgjengelig for kandidatene når og hvor det passer best for dem. Det kan gi kandidaten en tryggere følelse rundt spørsmålet “er dette riktig stilling for meg?” tidligere i prosessen. 

Effektivitet og fleksibilitet er noen av våre viktigste verdier, og det skal gjenspeiles både til våre kandidater og kunder.

Hvordan gjør vi det?

Stillingspodden skal være lett og effektivt å gjennomføre for deg som kunde. Vi har moderne utstyr og vi kan like enkelt spille inn podkast i våre lokaler, som over video eller telefon. Vi i HAMNØY gjennomfører forberedelser og setter opp en plan for podkasten som du vil få tilsendt i forkant. Du forteller og vi fikser resten.

 

Har du behov for rekrutteringshjelp og ønsker å høre mer om Stillingspodden eller våre andre tjenester? Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere her