HAMNØY inngår samarbeid med Berlitz

I samarbeid med Berlitz, lanserer vi en tjeneste som vil bidra til å kvalitetssikre kandidaters språkferdigheter.

Mange av våre kunder er internasjonalt orienterte virksomheter. For å lykkes internasjonalt er virksomhetene avhengig av medarbeidere som har gode språkferdigheter i engelsk. I de fleste norskbaserte organisasjoner er det også viktig med gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både skriftlig og muntlig. I jobbsammenheng er profesjonell og god kommunikasjon nødvendig uavhengig av språk. Nå lanserer vi derfor, i samarbeid med Berlitz, en tjeneste som vil bidra til å kvalitetssikre kandidaters språkferdigheter.

HAMNØY er opptatt av kvalitet i alle deler av prosessen – og vi søker hele tiden etter løsninger og partnere som har verktøy som vi kan implementere i våre prosesser for å løfte kvaliteten ytterligere i våre rekrutteringsprosesser. Vi arbeider analytisk og systematisk – og er opptatt av å få frem mest mulig informasjon om kandidatene så tidlig som mulig i prosessen. Vår målsetning er å gi våre oppdragsgivere et solid og best mulig beslutningsgrunnlag – og dermed få frem styrker og svakheter ved kandidatene slik at vi får alt er på bordet før ansettelsen blir gjennomført.

Gjennom å samarbeide med Berlitz kan vi tilby våre kunder to ulike former for testing av kandidaters språkferdigheter i engelsk:

  • Berlitz Test of Speaking Skills: Telefontesting med skriftlig evaluering innen 36 timer etter at testen er gjennomført. Testen er utviklet av Berlitz  i samarbeid med University of Illinois. Testen gir en klar og tydelig evaluering av kandidatens kommunikasjonsferdigheter.
  • Berlitz Online Proficiency Test: Online språktest med øyeblikkelig skriftlig vurdering med oversiktlige resultater. Testen gir en god vurdering i kandidatens lytte- og leseferdigheter så vel som grammatikk og ordforråd.

På samme måte lanserer vi muligheten for testing av språkferdigheter i norsk, skriftlig og muntlig. Også denne tjenesten leveres av Berlitz. Vi vil også vurdere behovet for å kunne tilby testing av ferdigheter i andre språk.

I en god del av våre prosesser utfordrer vi kandidatene til å utarbeide en presentasjon med besvarelse av konkrete spørsmål og oppgaver som er relevante for stillingen. Noen ganger ønsker vi besvarelsen på norsk og andre ganger på engelsk. Dette er gode praktiske utfordringer som vi har god erfaring med. En slik utfordring tester kandidatene på mange felt: Språk, presentasjon, innhold, forberedelser, struktur, oppgaveforståelse, evne å prioritere og evne til å skape begeistring.

Har du spørsmål til oss om rekrutteringshjelp? Vi lever av å yte service, og legger vår stolt­het i å alltid være til­gjenge­lige for våre kunder.

Ta kontakt og opplev det selv: Dersom du har et spørsmål til oss, eller ønsker at vi tar kontakt med deg, kan du legge inn en melding til oss i vår chat som du finner nede til høyre på skjermen, eller kontakte en i team HAMNØY:

Jan Tore Hamnøy, rådgiver / hodejeger, tlf. 411 02 200, jth@hamnoy.no

Else-Margrete Liknes, rådgiver / hodejeger, tlf. 969 11 135, eml@hamnoy.no

Pål Meyer, rådgiver / hodejeger, tlf. 416 68 192, pm@hamnoy.no 

Bjørg Hildrum Saltveit, researcher / digital markedsfører, tlf. 907 37 254, bhs@hamnoy.no